Koerier Eindhoven logo

Danny Kastelijn

NIWO externe vervoersmanager

Externe vervoersmanager nodig voor je eurovergunning?

Waarschijnlijk wil jij je eigen koeriersbedrijf of transportonderneming beginnen. Om goederen in opdracht van derden te vervoeren heb je een NIWO vergunning oftewel Eurovergunning nodig. Mijn naam is Danny Kastelijn en ik kan je daarbij helpen.

Wat verwacht ik van jou?

Jij bent gevestigd in Brabant, Gelderland of Limburg - je kredietwaardigheid en VOG zijn geen probleem. Je hebt een bestelwagen of vrachtwagen (geregistreerd op jouw naam) klaarstaan om de weg op te gaan. Voordat we de NIWO vergunning aanvragen schrijf jij me bij de Kamer van Koophandel in als gevolmachtigde ten aanzien van de vervoersactiviteiten van jouw bedrijf.

Wat doe ik voor jou?

Als ‘externe vervoersmanager’ breng ik mijn Vakbekwaamheid Goederenvervoer in jouw onderneming. Ik zorg voor de managementovereenkomst, hierin staan o.a. mijn werkzaamheden, verantwoordelijkheden en vergoeding beschreven. Uiteraard help ik je bij het opstarten van jouw bedrijf en als de NIWO vergunning binnen is blijf ik een oogje in het zeil houden en help ik je waar nodig.

Ik heb ook een gezonde dosis ervaring met het opzetten van websites en social media kanalen en desgewenst help ik jou graag de goede kant op met het online ‘in de markt zetten’ van jouw bedrijf.

Wat kost het?

Mijn tarief als ‘externe vervoersmanager’ is € 250,- exclusief btw, per maand. Voor dit bedrag breng ik mijn vakbekwaamheid in jouw onderneming met maximaal 2 bestelwagens of vrachtwagens. Heb je 3 of meer voertuigen dan is mijn tarief op aanvraag.

Contact

Heb jij interesse in een samenwerking met mij, stuur me dan een e-mail of WhatsApp en als het ‘klikt’ doen we binnenkort een keer een kop koffie. Ik woon in Eindhoven, het lijkt me dan ook logisch dat jij met jouw onderneming enigszins ‘in de buurt’ (lees: geen anderhalf uur rijden) gevestigd bent.