Koerier Eindhoven logo

Kastelijn Koerierservice

On board koerier in Eindhoven

On board koerier in Eindhoven nodig?

Heeft u een urgente internationale spoedzending? Maak dan gebruik van onze on board koerier. Uw koerier stapt direct in het vliegtuig en levert uw zending, waar dan ook, persoonlijk af. Snel een offerte nodig? Neem direct contact met ons op.

Voordelen on board koerier

Een zeer korte levertijd, persoonlijk contact met uw koerier en een persoonlijke overhandiging aan de juiste persoon. Tijdens de reis wordt u continu op de hoogte gehouden en bij aflevering ontvangt u meteen een getekende bon en/of foto als afleverbewijs via e-mail of WhatsApp.

Wereldwijde bezorging

Uw koerier haalt de zending bij u op en vliegt vanaf Eindhoven, Amsterdam, Rotterdam, Brussel of Düsseldorf Airport. Overhandigen kan op locatie van bestemming of aan uw contactpersoon op een luchthaven dichtbij de bestemming.


De zending weegt maximaal 20 kilo en mag niet groter zijn dan het formaat van een handbagage koffer. Een grotere zending zal moeten worden ingecheckt, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Indien nodig zorgen wij uiteraard voor de juiste documentatie omtrent het vervoer van uw zending.

Wij denken met u mee

Persoonlijke service en transparantie staan bij ons centraal; heeft u hulp nodig bij het plannen van uw zending of heeft u een vrijblijvende offerte nodig? Geen probleem, wij helpen u graag met het oplossen van uw vervoerswensen. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail of WhatsApp.

Tarief


- € 27,50 / uur

- vast uurtarief uit en thuis


- Voorwaarden

- excl. vliegtickets, autohuur,

- evt. hotel en andere kosten

- tarief is excl. 21% btw