Koerier Eindhoven logo

Over Kastelijn Koerierservice

Koeriersdienst in Eindhoven

Over Kastelijn Koerierservice

Een familiebedrijf met haar roots in het personenvervoer maar sinds enige jaren ook actief in de koeriersbranche; Kastelijn Koerierservice. Met veel oog voor detail vervoeren wij uw goederen; van envelop tot europallet en alles daartussenin. Wij vervoeren elke zending tegen een vooraf overeengekomen vast tarief, geen kleine letters.


Service en persoonlijk contact staat bij onze diensten voorop. Uw zending wordt altijd begeleid door de juiste documenten en eventueel kunt u de chauffeur live volgen. Tenzij anders afgesproken vervoeren wij uw zending altijd zelf, zonder overladen.


Wij rijden een Renault Trafic L2H1 bestelwagen, binnenmaten: L 280 cm, B 169 cm, H 138 cm. Ook rijden 3 personenwagens dagelijks van en naar de grote steden en vliegvelden in Nederland, België en Duitsland: grote kans dat wij uw kleinere zending tegen een gunstig tarief kunnen meenemen. Meer weten? Neem contact met ons op.


Kastelijn Koerierservice is NIWO gecertificeerd. Voor meer informatie over onze services en mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met ons via onderstaande links. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 18:00 uur en beantwoorden uw bericht via e-mail of WhatsApp doorgaans binnen een half uur. Ritten in het weekend en op feestdagen dient u vooraf te reserveren.

Op zoek naar een betrouwbare, representatieve (spoed)koerier? Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar voor het vervoer van uw zending: van envelop tot europallet en alles daartussenin. Uw zending is altijd verzekerd en wordt snel, veilig en begeleid door de juiste documenten door ons bezorgd. Wij kennen het Nederlandse en Europese wegennet op onze duim. 

Heeft u een urgente internationale spoedzending? Maak dan gebruik van onze on board koerier. Uw koerier stapt direct in het vliegtuig en levert uw zending overal ter wereld persoonlijk af. De zending weegt maximaal 20 kilo en mag niet groter zijn dan het formaat van een handbagage koffer.

kastelijn-koerierservice-bus