Koerier Eindhoven logo

Uw zending in goede handen

Kastelijn Koerierservice

Over ons

Relatief nieuw in de wereld van het koerieren maar reeds 15 jaar ervaring in vervoer van personen, documenten en kleine pakketten. Bent u al bekend met de services van ons taxibedrijf Pin Taxi Eindhoven, dan is verdere uitleg overbodig. Wij zijn het visitekaartje bij uw (zakelijke) relaties, spreken zowel Nederlands als Engels en zijn altijd representatief gekleed. Met veel oog voor detail vervoeren wij uw goederen; van envelop tot europallet en alles daartussenin.


Wij rijden altijd voor een vast uurtarief of kilometerprijs; geen kleine letters en geen dieseltoeslag. Snel een offerte nodig? Neem direct contact met ons op.


Kastelijn Koerierservice is NIWO gecertificeerd. Voor meer informatie over onze services en mogelijkheden kunt u altijd contact opnemen met ons via onderstaande links. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 18.00 uur en beantwoorden uw bericht via e-mail of WhatsApp doorgaans binnen een half uur.

Uw zending direct van A naar B, zonder overladen. Een document naar de rechtbank, een pakket naar Noord-Holland of europallet naar Frankrijk, geen probleem.

Werkgebied: Eindhoven / Europa

Heeft u een urgente internationale spoedzending? Maak dan gebruik van onze on-board koerier. Uw koerier stapt direct in het vliegtuig en levert uw zending overal ter wereld persoonlijk af.

Spullen gekocht bij de meubelzaak, bouwmarkt of tuincentrum die u zelf niet kunt vervoeren? Geen probleem, wij bezorgen uw aankopen aan huis. Ook voor het vervoer van Marktplaats aankopen bent u bij ons aan het juiste adres.