Koerier Eindhoven logo

Uw zending in goede handen

Kastelijn Koerierservice

Heeft u een (spoed)koerier nodig?

Op zoek naar een betrouwbare, representatieve koeriersdienst? Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar voor het vervoer van uw zending. Van envelop tot europallet en alles daartussenin. Een pakket naar Noord-Holland of europallet naar Frankrijk, geen probleem. Wij kennen het Nederlandse en Europese wegennet op onze duim. Snel een offerte nodig? Neem direct contact met ons op.

Vertrouwelijke documenten

Heeft u een vertrouwelijk document dat ten alle tijden bij de juiste persoon moet worden afgeleverd? Onze koerier verliest uw document geen moment uit het oog, na aflevering ontvangt u een getekende bon en desgewenst een e-mail of WhatsApp met fotobewijs.


Eindhoven

Heeft u een zending binnen Eindhoven? Geen probleem. Voor particulieren hebben wij een speciale bezorgdienst. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. Neem contact met ons op voor meer informatie. 


Hoe kunnen we u helpen?

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Indien nodig zorgen wij uiteraard voor de juiste documentatie omtrent het vervoer van uw zending. Wij rijden een zeer representatieve Renault Trafic L2H1 bestelwagen (binnenmaten: L 280 cm, B 169 cm, H 138 cm).


Wilt u iets groters vervoeren of heeft u speciaal transport nodig? Wij werken samen met Kusters Special Services te Eindhoven en kunnen u zodoende helpen met het transport van goederen met buitengewone maten of een afwijkend gewicht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven


- binnen Eindhoven: € 35

- 85> kilometer: € 40 / uur

- 85< kilometer: € 0,60 / km

- lange/herhaalde ritten:

- nader overeen te komen


Voorwaarden

- o.b.v. vice versa kilometers

- extra adres: € 10

- wachttarief: € 30 / uur
- eerste 10 minuten inbegrepen

- 1250+ km: € 75 hotel

- excl. tol- en veerdiensten

- géén toeslagen

- tarieven zijn excl. 21% btw