Koerier Eindhoven logo

Uw zending in goede handen

Kastelijn Koerierservice

Koerier in Eindhoven nodig?

Op zoek naar een betrouwbare, representatieve (spoed)koerier? Wij zijn 7 dagen in de week beschikbaar voor het vervoer van uw zending: van envelop tot europallet en alles daartussenin.


Kastelijn Koerierservice is NIWO gecertificeerd en uw zending is altijd verzekerd en wordt snel, veilig en begeleid door de juiste documenten door ons bezorgd. Wij kennen het Nederlandse en Europese wegennet op onze duim. 


Heeft u een kleine of juiste hele grote zending? Geen probleem, dankzij ons uitgebreide netwerk van koeriers en speciaal transporteurs kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Snel een offerte nodig? Neem direct contact met ons op.

Documenten

Heeft u een vertrouwelijk document dat ten alle tijden bij de juiste persoon moet worden afgeleverd? Onze koerier verliest uw document geen moment uit het oog, na aflevering ontvangt u een getekende bon en desgewenst een e-mail of WhatsApp met fotobewijs. 


Goederen

Een paar dozen naar Groningen of een europallet naar Frankrijk; wij helpen u graag met het oplossen van uw vervoerswensen. 


Hoe kunnen we u helpen?

Wij zijn NIWO gecertificeerd. Indien nodig zorgen wij uiteraard voor de juiste documentatie omtrent het vervoer van uw zending. Wij rijden een zeer representatieve Renault Trafic L2H1 bestelwagen (binnenmaten: L 280 cm, B 169 cm, H 138 cm).

Tarieven


- binnen Eindhoven: € 35

- 85> kilometer: € 40 / uur

- 85< kilometer: € 0,60 / km

- lange/herhaalde ritten:

- nader overeen te komen


Voorwaarden

- o.b.v. vice versa kilometers

- extra adres: € 10

- wachttarief: € 30 / uur
- eerste 10 minuten inbegrepen

- 1250+ km: € 75 hotel

- excl. tol- en veerdiensten

- géén toeslagen

- tarieven zijn excl. 21% btw


- Vrachtbrief downloaden