Koerier Eindhoven logo

Uw zending in goede handen

Kastelijn Koerierservice

Uw grote aankopen thuisbezorgd

Speciaal voor particulieren heeft Kastelijn Koerierservice de 'thuisbezorgd service' in het leven geroepen.


Heeft u spullen gekocht bij de meubelzaak, bouwmarkt of tuincentrum die u zelf niet kunt vervoeren? Geen probleem, wij bezorgen uw aankopen aan huis. Ook voor het vervoer van Marktplaats aankopen bent u bij ons aan het juiste adres. Snel een offerte nodig? Neem direct contact met ons op.

Bezorgen in Eindhoven

Voor halen en bezorgen binnen Eindhoven hanteren wij een vast tarief van € 42,50, wij bezorgen uw zending tot aan de deur.


Bezorgen buiten Eindhoven

Ligt het ophaal- of bezorgadres buiten Eindhoven? Wij rijden naar ieder denkbaar adres in Nederland en heel Europa. Indien nodig zorgen wij uiteraard voor de juiste documentatie omtrent het vervoer van uw spullen. 


Kleine verhuizingen

Ook voor kleine verhuizingen lokaal & (inter)nationaal bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.


Wij zijn NIWO gecertificeerd en rijden een zeer representatieve Renault Trafic L2H1 bestelwagen (binnenmaten: L 280 cm, B 169 cm, H 138 cm).


Wilt u iets groters vervoeren of heeft u speciaal transport nodig? Wij werken samen met Kusters Special Services te Eindhoven en kunnen u zodoende helpen met het transport van goederen met buitengewone maten of een afwijkend gewicht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven


- binnen Eindhoven: € 42,50

- 85> kilometer: € 49,50 / uur

- 85< kilometer: € 0,73 / km

- lange/herhaalde ritten:

- nader overeen te komen


Voorwaarden

- o.b.v. vice versa kilometers

- wachttarief: € 37,50 / uur
- eerste 10 minuten inbegrepen

- bezorging van deur tot deur

- Meeverhuizen: € 37,50 / uur

- géén toeslagen

- tarieven zijn incl. 21% btw